Кампанията ще бъде мръсна и хаотична, непредсказуема и неуправляема. Но

...
Кампанията ще бъде мръсна и хаотична, непредсказуема и неуправляема. Но
Коментари Харесай

Проф. Ал. Маринов: Предизборната кампания ще бъде мръсна и хаотична

Кампанията ще бъде мръсна и безредна, непредсказуема и неуправляема. Но знаете ли, повода не е в това, че в един миг политиците са решили да бръкнат по-дълбоко в арсеналите, а тъй като ситуацията става нетърпимо в страната. Това съобщи пред ”Фокус ” проф. Александър Маринов.
А ситуацията е отвън надзор, колкото това да ви звучи пресилено казано. Това, че още няма забележими обществени знаци за гнева на обществото и желанието да се постави точка на това безсрамие, не трябва да заблуждава. Най-вероятно такива всеобщи обществени акции няма да има, само че все по-сигурен съм, че наказването ще бъде наложено посредством гласуването. Тоест, че ще имаме интензивност висока, която също така ще е мощно и ясно ориентирана в протестно наказателна посока. Това считам, че ще е резултатът, съобщи той.

Защото в този момент е моментът за политиците малко да спрат, да се замислят и да схванат, че няма по какъв начин да излязат сухи от водата в тази обстановка. Трябва да се вършат жертви, и то би трябвало да се вършат свидни жертви. На хора, които не са жертви в точния смисъл на думата, задоволително са натрупали безобразия, с цел да понесат своята отговорност. Ако партиите, тук към този момент приказваме за партиите и техните управления схванат тази наложителност, може да се размине и по-леко, в случай че не схванат, може да се стигне до доста, доста съществени последствия, до съществено прекрояване на български политически ландшафт, в случай че мога по този начин да се изразя, сподели още професор Маринов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР