Кампания за събиране на дрехи за социално слаби варненци ще

...
Кампания за събиране на дрехи за социално слаби варненци ще
Коментари Харесай

Благотворителен базар “Дрешник с кауза - Second Chance” ще се проведе в събота Варна

Кампания за събиране на облекла за обществено слаби варненци ще организира на следващия ден в морската столица. Организатори на самодейността са младежите на Ротари клуб, напомня Moreto.net.

" След коледните ни дарителски начинания, с нас още веднъж се свързаха от няколко домове за обществено слаби хора във Варна с простичка молба - да осигурим прилични облекла за идната година. Част от младежите, които ги населяват, са почнали работа и желаят да са спретнати, по какъв начин можем да откажем да им помогнем ", споделят основателите.
Те са последователи на устойчивия метод на живот, и са задоволени, че по този начин предизвикват потреблението на облекла втора ръка.

Благотворителният базар се провежда взаимно с екипа на Социалната чайна, която ще бъде хазаин и ще чака искащите в събота, 25 февруари, сред 11:00 и 17:30 ч.

" На събитието с изключение на да оставите облекла, които не са ви нужни, може да се сдобиете с невероятна фешън находка на налични цени от специфичните ни щендери, а средствата ще използваме, с цел да закупим чорапи, долни дрехи, спални такъми за нуждаещите се ", допълват уредниците.
Ако имате предпочитание да донесете нови облекла с етикет(в чудесно състояние) винтидж бранд, ще имате опция да вземете друга находка от щанда - минималната численост, за замяна е 2, против което може да вземате 1 находка. Ако имате и забавни аксесоари, които не ползвате, също може да ги оставите за продажба за идеята.

Изисквания за облеклата:

Изпрани и в положително положение, износени продукти и с дупки няма да се одобряват.

Прибрани в торби (не повече от 5-6 продукта в торба, с цел да може екипът ни по-лесно да сортира на място дрехите)

По опция да са групирани по мярка

Ще се събират облекла със следните размери: женски - от S-XL, мъжки от М-2ХL, както и бебешки дрешки.

Те ще бъдат раздадени на Сдружение " Гаврош ", Приюта за краткотрайно настаняване на бездомни и обществено слаби лица и няколко фамилии в потребност.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР