121 групи с представители на детски градини, училища, университети, културни

...
121 групи с представители на детски градини, училища, университети, културни
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 20 май

121 групи с представители на детски градини, учебни заведения, университети, културни и научни институти ще шестват за Деня на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност във Варна.

Това е неповторима опция, която никое дете не би желало да пропусне. Местата се запълват бързо, тъй че побързайте да се запишете в този момент, с цел да осигурите място на детето си! Занималните ще се организират от понеделник до петък в диапазона 8:30 - 18:00 ч.

Емблематичното събитие се организира за пета поредна година в морската столица. Тазгодишното издание стартира на 23 май в Двореца на културата и спорта и ще завърши три дни по-късно на 26 май. За оценки в конкуренцията ще се борят над 130 спортисти.

Инцидентът зародил към 17:20 часа на 19 май на кръстовището на бул. „ Сливница “ и ул. „ Вяра “. По време на придвижването си мъжът с букви К.К. изгубил надзор над управлявания от него автомобил, качил се на тротоара и блъснал намиращ се там пешеходец, след което паднал в ров на строителен обект. В изкопа паднал и 72-годишният пешеходец, който умрял на място.

ФА " Гергана " отбелязва 25 годишнина с разтърсващ театър " Майчина клетва ", а събитието съответствува и с рождения ден на художествения началник на ансамбъла доктор Свилен Христов, който отбелязва 50-годишен празник.

Електронната система за банкет в общинските детски градини, детските градини с яслени групи и за подготвителните групи в учебните заведения във Варна към този момент е отворена.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР