Кампания за почистване на плажната ивица към кв.Сарафово организират от

...
Кампания за почистване на плажната ивица към кв.Сарафово организират от
Коментари Харесай

Деца от Бургас канят всички на събитие под надслов „Пластмасата събери и моретата спаси“

Кампания за разчистване на плажната линия към кв. " Сарафово " провеждат от Фондация „ Шанс за децата и природата на България “ и Център за млади гении, гр. Бургас. Инициативата е част от дейностите по план „ Прилагане на ограничения за понижаване на морските боклуци в Бургаския залив “ на стратегия ООСКП, финансирана от ФМ на ЕИП 2014-2021 “, в който Фондацията си партнира с Община Бургас.
Младежите, участници в eко клуб „ Сини откриватели “ по същия план, ще бъдат основните настоящи лица в идното разчистване. „ Зеленомислещите “ малчугани приканват всички, които обичат водата, грижат се за нашите морета и океани и пазят водното ни завещание, да се причислят тази събота (29.05.2021г.) от 09:30 ч. тъкмо след бариерата на плажа към кв. Сарафово. Организаторите са се погрижили да обезпечат екосъобразни, биоразградими чували и ръкавици за всеки доброволец.
 Ето кои са първите три декларирани вложения в новата индустриална зона край Меден Рудник Ето кои са първите три декларирани вложения в новата индустриална зона край " Меден Рудник "
Кметът на Бургас Димитър Николов предложи на локалния парламент да даде зелена светлина на 3 огромни компании, които желаят да влагат...
„ Черно море е един затворен басейн и когато в него попадне отпадък, остава там и циркулира, което води до нарушаване на целия воден свят. С самодейността желаеме да насочим вниманието на младежта към този проблем, а също да им покажем на процедура, че решение постоянно има. Да се грижим и пазим плажовете чисти и красиви е значима дребна крачка за едно по-добро бъдеще, която всеки от нас би трябвало да направи “, разяснява Лилиана Славова, ръководител на Фондация „ Шанс за децата и природата на България “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР