Кампания с раздаване на листовки за ползите от ваксинацията ще

...
Кампания с раздаване на листовки за ползите от ваксинацията ще
Коментари Харесай

МЗ бори антиваксърските нагласи с листовки |

Кампания с разпределяне на листовки за изгодите от имунизацията ще обръща настройките в изгода имунизациите против COVID-19. Това излиза наяве от известие на здравното министерство.

Инициативата е на Министерство на здравеопазването и Българския червен кръст и се организира под надпис: Ваксинацията против COVID-19 може да ни върне естествения метод на живот.

Ваксинацията против COVID-19 е едно от оръжията, с които можем да върнем естествения си метод на живот и да предпазим както себе си, по този начин и околните си от заразяване, напомнят уредниците.

Спазването на противоепидемичните ограничения е различен акцент в пропагандните материали, които оферират и доказателства за сигурността на имунизациите.

Все отново уредниците на акцията акцентират, че е значимо хората да вземат осведомено решение за имунизацията против COVID-19 и съгласно тях това може да се случи като се преборят митовете, съпътстващи имунизацията.

По-рано през днешния ден от Националния център по заразни и паразитни заболявания регистрираха, че - Бургас, Велико Търново и Пловдив. Близо до сериозната зона са областите Търговище, където заболеваемостта е 244 на 100 000, Русе с 234, София - 217 на 100 000 души население.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР