Кампания 2021 по основните схеми на директните плащания тръгна онлайн,

...
Кампания 2021 по основните схеми на директните плащания тръгна онлайн,
Коментари Харесай

Кампания 2021 за директните плащания започна онлайн

" Кампания 2021 " по главните схеми на директните заплащания потегли онлайн, оповестяват от Държавна фирма " Земеделие " (ДФЗ). Земеделските стопани към този момент могат да обрисуват площите си в създадената от ДФЗ Система за електронни услуги (СЕУ), според Заповед на изпълнителния шеф на фонда.

Всеки собственик с дейна регистрация в СЕУ може да вкара и изпрати към ИСАК (Интегрирана система за администриране и контрол) електронна информация за обработваемите площи и схемите за подкрепяне, които декларира за тазгодишната акция. Информацията включва и пространствени данни за употребяваните от земеделците площи.

Тя постъпва и се зарежда в ИСАК дружно със схемите и ограниченията, по които стопанинът кандидатства. След това претендентът следва да посети персонално общинската работа " Земеделие ", където би трябвало да ревизира дали данните му са правилно нанесени и да завърши заявката си.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Държавен Фонд " Земеделие " (ДФЗ) преведе 71 197 183 лева млн....

Насоките за кандидатстване, както и изискванията за регистрация на данни са оповестени на интернет страницата на ДФЗ -.

В СЕУ на Държавен фонд " Земеделие " (ДФЗ) е допустима регистрацията на данни по заявките за подкрепяне. Системата е налична за регистрирани консуматори, като самата регистрация в системата става с подаване на поръчка от.

С цел облекчение на земеделските стопани в секция са оповестени видео управления за работа със системата.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР