Камионът е мой. По магистралата гумата му преминава през някакво

...
Камионът е мой. По магистралата гумата му преминава през някакво
Коментари Харесай

ПАТРИОТИЧНО! Камионът, затапил Тракия, е на Динко от Ямбол

" Камионът е мой. По автомагистралата гумата му минава през някакво желязо и се пука. Слава Богу, злополуката се е разминала без жертви. Пострадалите, доколкото знам, са с леки пострадвания и са откарани за обзор в болница ". Това заяви риалити героят Динко от Ямбол във връзка следващото меле на Автомагистрала " Тракия ".

" Аз съм на мястото на случая. Огън ми гори на главата, какво да ви кажа повече. Случват се такива неща. Тирът е превозвал скрап, сега цялата стока е по аутобана ", разкри пред " Флагман " предприемачът. 



Припомняме, че тази заран, към 09:30 часа на Автомагистрала " Тракия " в частта от пътен възел Карнобат до пътен възел Стралджа, камионът пренасящ скрап и пътуващ в посока Бургас, пука гума. Водачът губи надзор над МПС-о, опустошава  двете междинни защитни мантинели на пътното платно и блъска три леки коли, пътуващи в в противоположната посока - към София. След това се прекатурва косо на пътното платно

Пострдалите от ПТП-о са откарани в контактно положение в Университетската болница на Бургас. Вероятно са получи фрактури - 3-ма водачи и 1 пасажер.

Обходният маршрут е през Карнобат - Петолъчката - пътен възел Стралджа - автомагистрала " Тракия " посока София.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР