Камера за видеонаблюдение, позиционирана на паркинг в Ямбол, е заснела

...
Камера за видеонаблюдение, позиционирана на паркинг в Ямбол, е заснела
Коментари Харесай

Шофьорка остърга паркирана кола в Ямбол... и си тръгна ВИДЕО

Камера за видеонаблюдение, позиционирана на паркинг в Ямбол, е снимала по какъв начин шофьорка удря паркирана кола и напуска местопроизшествието.

Кадрите със случката са оповестени в обществената мрежа Фейсбук. На тях се вижда по какъв начин шофьорката подхваща маневра, с цел да излезе от паркомясто. Паркингът е съвсем празен и има задоволително място, само че шофьорката се прицелва в паркиран автомобил и го задира. 

Впечатление прави, че шофьорката слиза от автомобила си след случая. Тя установява щетите по потърпевшата кола и вдига ръцете си. Жената се качва в автомобила си и потегля.

Красимира Димитрова, която е разгласила фрагментите от случилото се, написа следното:

" Моля, извършителката на това деяние да се познае и признае виновността. И другия път да се замисли дали да избяга, тъй като на следващия ден отивам със записа в КАТ ".



Красимира уточнява, че към този момент е предала записите на органите на реда.

" Направила белята, най-малко да беше останала, двустранен протокол се попълня за не повече от 15 минути и не коства нищо. Плащат застраховки и не са наясно за какво очевидно ", написа в мненията под поста Христо Павлов.

" Крайно време е да започнете да гледате и страничните огледала, които се намират вляво на предната шофьорска врата и вдясно на предната пасажерска врата, когато вършиме маневра обратно! 2 задни и 1 предна ризница съм сменил поради невнимателни водачи! ", коментира Петър Славов.

Вижте видеото:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР