Каменка. Художествена литература, книги и учебни пособия получи от ГЕРБ

...
Каменка. Художествена литература, книги и учебни пособия получи от ГЕРБ
Коментари Харесай

Книги и учебни пособия подари делегация от ГЕРБ – Добричка община на българско училище в Украйна

Каменка. Художествена литература, книги и образователни принадлежности получи от ГЕРБ в навечерието на Деня на националните будители българското учебно заведение в село Каменка, Украйна. Дарението бе предоставено от делегацията на ГЕРБ от община Добричка, водена от заместник-областния шеф на Добрич Живко Желязков. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Гостуването бе във връзка Деня на бесарабските българи. Делегацията от България бе посетител на празничния концерт, изнесен в залата на учебното заведение. Децата, които се образоват в него, изнесоха стратегия от български песни и стихове.
Дарението от името на народните представители от ГЕРБ-Добрич Даниела Димитрова и Пламен Манушев включва събрани томовете на български класици като Иван Вазов, Димитър Димов, Йордан Йовков, както и други творби на наши и задгранични създатели. За учебното заведение в с. Каменка бяха обезпечени и по три комплекта учебници и образователни тетрадки по всички предмети от 1 до 8 клас. Художествена литература бе подарена и от името на общинската организация на ГЕРБ в община Добричка.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР