Камелия разбуни духовете с шокиращо разкритие. Певицата обяви края на

...
Камелия разбуни духовете с шокиращо разкритие. Певицата обяви края на
Коментари Харесай

Камелия хвърли почитателите в шок: Обяви края на попфолка

Камелия разбуни духовете с шокиращо разобличаване. Певицата разгласи края на попфолка по време на гостуването си в предаването " Събуди се " по Нова тв.

В искрено изявление пред медията кралицата на провокациите показа любоптни елементи от живота и кариерата си. Тя приказва и за връзките си с фолкзвездата Емилия, като призна, че двете не са се виждали от лятото поради многочислените задължения.

Това обаче по никакъв метод не се е отразило отрицателно на другарството сред двеме изпълнителки. Камели даже бе сюрпризирана с благ привет от самата Емилия, която описа за мощната другарска връзка сред двете. Камелия се трогна от положителните думи на многодетната майка и от своя страна съобщи, че двете могат да разчитат една на друга. 
                             

" Още не съм видяла момиченцето на Емилия ", призна Камелия и назова " знамение " появяването на Жоржина. “Смятам, че всеки се ражда със личен пламък и сила. Винаги съм усещала, че ставам център, когато вляза някъде, залата се изпълва и въвеждам усмивки у хората ”, означи още певицата, която преди броени дни пусна най-новата си ария - “Всичко дадох ”. Видеото към песента има към този момент над половин милион гледания.

“Провокация е нужно да се ползва тогава, когато има и наличие. Само с едни голи провакции - човек не може да издържи дълго. Особено към днешно време всеки има опция да бъде видян. Но в случай че няма наличие, провокацията губи смисъл ”, приказва певицата по тематиката за провокацията в актуалните медии.

" Дълги години се пишеше, че пея на плейбек, не че не е по този начин, само че когато съм по лепенки на сцената, пея онлайн ", съобщи Камелия. " Първите години и аз практикувах пеенето на плейбек, само че разбрах, че живата страст в никакъв случай не може да се изгуби, когато си в жив контакт с публиката. Когато пееш и не ги лъжеш хората, когато ги гледаш и си предан, не можеш да изпееш една и съща ария по идентичен метод. Тази магия не може да бъде закрепена, по тази причина е жива, а не мъртва ", продължи фолкдивата с откровенията.

Камели не скри и мнението си по отношение на бъдещето на попфолк музиката. Според нея този род се намира в залеза си. Индикации за нейния край са значително - слуша се единствено по нощни заведения, няма турнета, концерти, лъскави корици на списания с попфолк звезди - все неща, които са останало в предишното. Камелия добави още, че даже самата тя е изменена във връзка с себе си и на публиката.

" Отворена съм към всичко, което животът ми носи, само че виждам и да не изгубя себе си ", приключи Камелия. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР