Камелия несъмнено е една от най-горещите попфолк диви и въпреки

...
Камелия несъмнено е една от най-горещите попфолк диви и въпреки
Коментари Харесай

Камелия подлуди феновете по халат

Камелия безспорно е една от най-горещите попфолк диви и макар че от дълго време не е в клуба на 20-годишните, е все по този начин неотразима. Дори бихме споделили, че през днешния ден тя наподобява още по-добре, в сравнение с при започване на кариерата си. 

Като всички известни дами и тя не пропуща да се изявява както на сцената, по този начин и в обществените мрежи. Всяка фотография, с която радва феновете си, буди разпалени мнения и същинско удивление. Последният кадър, който е разгласила, също не прави изключение. 
                             

Камелия се щракна единствено по халат и сподели, че обичаният ѝ Цветин е същински късметлия, тъй като даже и в домашни облекла, тя наподобява зашеметяващо. Защото каквото и да облече - обилните ѝ гърди все си намират метод да се покажат. Същият е казусът и на фотографията с халата, който певицата е разгърнала необятно, с цел да покаже с горделивост бюста си.

 
                             

Към обявата Камелия е написала само " Тихичко ", само че този апел въобще не е подействал на почитателите, защото мненията валят и до тази минута. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР