Камелия, която винаги е била откровена за личния си живот,

...
Камелия, която винаги е била откровена за личния си живот,
Коментари Харесай

Камелия мисли да вдига сватба, Цветин ли е късметлията?

Камелия, която постоянно е била откровена за персоналния си живот, изненада с любопитна детайлност.

Изпълнителката, която е фаворитка на доста от музикалните почитатели, призна, че с Цветин трябвало да се оженят тъкмо преди пандемията. И призна, че е отворена за сходно нещо и то може би скоро ще се случи...
 
                             

“Имаше една женитба в София, на която младоженецът се оказа супер огромен мой почитател и от самото начало толкоз танцува – непрекъснато крещеше, викаше и подскачаше! Доста се изпоти индивидът и се наложи да се преоблича няколко пъти, тъй като в действителност не слезе от дансинга през цялата нощ. Накрая си облече облекла на шейх, като от клипа ми „ Яхабиби “ и стартира да прави всевъзможни занимателни скечове и номера: лежа по пода, ставаше – падаше и отново продължаваше! Просто пращеше от сила и беше най-усмихнатият и положителен жених, а булката беше компактно до него – прелестно семейство, радостни и щастливи хора. Радвам се, че съм актьор, който може да си разреши този разкош – песните ми да се слушат освен от от хора, които вървят по клубовете, а и от тези, които не излизат след два, а си лягат към 22.30 часа ”, споделя искрено Камелия за в. “Труд ”.
 
                             

Камелия е щастливо обвързана от години с Цветин. Двамата обаче не са вдигали още женитба и нямат подписан брак.

“Много сме мислили за празненство с Цвети. Мисля, че си има ред на нещата, които би трябвало да се случат. Когато ние сме желали и природата по някакъв метод ни е пречела, тъй като като бяхме решили и тъкмо стана пандемията. Аз желаех да създадем огромен ваучър за юбилея ми, а то затвориха всички ресторанти… Така че, следваме естествения ход на нещата, само че по принцип ни е кеф и сме отворени за женитба ” – загатва певицата.

 
                             

Признава, че с обичания й имат и дълбока духовна връзка. “Цвети ме извърши физически и духовно и ме накара да блестя! Любовта е всичко, стига да има с кого да я споделиш и да се грижиш за нея ”.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР