Камчия. Ренета Камберова е специален гост на изнесен младежки тренинг,

...
Камчия. Ренета Камберова е специален гост на изнесен младежки тренинг,
Коментари Харесай

Златното момиче Ренета Камберова мотивира младежи да спортуват и да се хранят здравословно

Камчия. Ренета Камберова е специфичен посетител на изнесен юношески тренинг, отдаден на здравословния метод на живот в СОК „ Камчия “. Събитието е под надпис „ Мисия Здраве “ и се организира в границите на плана „ Младите хора – бъдещето на България – виновни и дейни “ на Асоциация „ Докосни дъгата “ и Министерството на младежта и спорта по Национална стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10а от Закона за хазарта за 2021 година.

Златното момиче на българската гимнастика се срещна и беседва с 30 младежи в Музея на спорта, който бе открит в комплекса наскоро. Заедно с нея бе и баскетболният национал Йордан Минчев, който от идващия сезон ще се подвизава в унгарското състезание.

Пред младежите Рени Камберова описа както за най-значимите достижения в своята кариера, по този начин и за сложните моменти, които са я създали още по-силна и уверена по пътя към триумфа. Чаровната гимнастичка призна, че постоянно се е стремяла да проповядва здравословен метод на живот, изпълнен с придвижване и доста разходки измежду природата.

Рени Камберова показа, че след Олимпиадата напълняла и дълго време се борила със смъкването на килограмите. В един миг си споделила, че няма да пази диети, а просто решила да направи опит да се храни по-здравословно. „ Започна да ми става забавно - коя храна защо е, какво ти дава, какви са нейните функционалности. И по този начин е доста по-лесно да я приемаш. Интересувайте се от това какво приемате и с какво се храните, тъй като в последна сметка няма нищо по-важно от здравето. Спортът е здраве, храната също е здраве ", означи Рени Камберова по тематиката за вярното хранене.

Тя посъветва младежите да трансфорат спорта във значима част от всекидневието си, тъй като той ще им помогне да се изградят като хора, ще ги стимулира и ше ги прави по-целеустремени.

Музеят на спорта в комплекс Камчия получи скъпо подаяние от златното момиче на българската гимнастика – първия й златен орден, извоюван на международната купа в София /многобой/.

Срещата на Рени Камберова с младежите приключи с доста подписи и общи фотоси.

В идващите дни обичаната българска гимнастичка и Данчо Минчев ще организират шампионска утринна гимнастика с момчетата и девойките, които са част от тренинга край морето.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР