Към семейството ми от Лонг Бийч: Благодаря, че отворихте вратите

...
Към семейството ми от Лонг Бийч: Благодаря, че отворихте вратите
Коментари Харесай

Алекс Николов се сбогува емоционално с Лонг Бийч

„ Към фамилията ми от Лонг Бийч: Благодаря, че отворихте вратите към триумфите в класната стая, обществеността и игрището. Винаги ще имате място в сърцето ми.

Благодаря на управлението на Лонг Бийч и треньорите за поддръжката към програмата за мъжки волейбол, с която се борихме за триумфи и трофеи.
 Шампионът на Италия показа Алекс Николов Шампионът на Италия показа Алекс Николов
Към съотборниците ми: Благодаря. Беше чест да бъда ваш брат и да бъде част от фамилията на Лонг Бийч. Завинаги ще сме семейство.
 Алекс Николов: Нямам самообладание да дам най-хубавото от себе си с екипа на Лубе Алекс Николов: Нямам самообладание да дам най-хубавото от себе си с екипа на Лубе
Към почитателите: Благодаря за вашата поддръжка. Винаги постоянно ще бъдете мое семейство и дом надалеч от вкъщи.
 Левски София: Трансферът на Алекс Николов е самопризнание за клуба Левски София: Трансферът на Алекс Николов е самопризнание за клуба
Към бъдещите играчи на Лонг Бийч: Ако търсите същинско, подкрепящо се семейство на и отвън игрището, смесено със ужасно управление и треньорски състав, който ще се грижи за вашите ползи, в композиция с най-хубавата опция да станете най-хубавата версия на себе си, Лонг Бийч е мястото за вас.
 Лубе разгласи 3-годишен контракт с българския национал Лубе разгласи 3-годишен контракт с българския национал
Всички вие бяхте фактор при избора ми да дойда в Лонг Бийч и вечно ще съм признателен на всеки един от вас, който беше с мен в това странствуване ”, написа Алекс Николов в своя профил в Инстаграм.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР