Актрисата Никол Кидман получи престижната награда за цялостно творчество на

...
Актрисата Никол Кидман получи престижната награда за цялостно творчество на
Коментари Харесай

Големите деца на Никол Кидман се отказаха от нея заради секта

Актрисата Никол Кидман получи влиятелната премия за изцяло творчество на Американския кино институт, само че церемонията мина под мрачната сянка на сектата на сциентолозите.

Кидман се появи в целия си искра на аления килим в компанията на брачна половинка си Кийт Ърбан и двете им дъщери Съндей Роуз и Фейт Маргарет. На събитието обаче липсваха другите две деца на актрисата - Конър и Изабела Круз. Кидман отхвърли да дава отговор на въпроси за отсъстващите и даже не ги загатна в благодарствената си тирада.

Изабела и Конър са двете осиновени деца от брака ѝ с Том Круз, който завършва със абсурден бракоразвод през 2001 година След многократни несполучливи опити да заченат лични деца двойката осиновява две. Бракът на Кидман с Круз е минавал напълно по разпоредбите на сектата на сциентолозите. В един миг Кидман взема решение да скъса. При развода децата изненадващо избират да останат с татко си. Двамата са подложени на особено образование в сектата за да не помнят майка си. Кидман не се отхвърля от битката, само че в последна сметка печели Круз, а тя получава възбрана да контактува с тях.

Актрисата се омъжва повторно – за музиканта Кийт Ърбан, и най-накрая съумява да стане майка на лични деца. Тя не не помни Изабел и Конър, които обаче са погълнати от сциентологията и късат всички връзки с Кидман. На церемонията през седмицата звездата за първи път не загатна в листата с благодарности имената на огромните си деца, написа " Телеграф ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР