Към номинацията на кандидат-премиера имам само една забележка: Това трябваше

...
Към номинацията на кандидат-премиера имам само една забележка: Това трябваше
Коментари Харесай

Борисов: Слави Трифонов трябваше да е премиер


Към номинацията на кандидат-премиера имам единствено една забележка: Това трябваше да е Слави Трифонов. Трябваше да го изберат за шест месеца, да стартира да работи, да подреди нещата, пък след това да ги остави да работят. Както си сменя претендентите за министри, по този начин и на следващия ден ще го смени това момче.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещаване в Котел.

„ Всички видяхме коварството на Румен Радев – данъчен лъжец беше назначен за финансов министър. Много интелигентен финансов лъжец съгласно неговите съдружници. Той даже през вчерашния ден в прессъобщението си излъга - че имало доходи в бюджета – взел над 400 милиона от " Хемус " и ги написал като остатък, добави той.



По думите му в един миг Румен Радев е видял, че митът, че той може да е сполучлив посредством служебното си държавно управление и решил да отмъсти на Трифонов.

„ Започнаха да натискат с Илияна Йотова бързо да се излъчи министър-председател. Който и да беше поставил Слави Трифонов, той щеше да бъде „ тричан ", добави Бойко Борисов.

Според Борисов вчерашният митинг против Има Такъв Народ след връчването на мандата е проведен от Радев и Божко, тъй като „ те нямат потребност от постоянна страна “.

„ Вчера станахме очевидци на друго – вътрешен министър призна, че се е намесил в изборите. Рашков, в България ГЕРБ още веднъж ви победи и два дни мерихте двата % от чужбина. Няма значение дали сме първи или пети. Мая Манолова с 5.01% се държи все едно е спечелила и си почва да пита, да желае, да приказва, и се усеща като победител “, съобщи Борисов.

Той добави, че няма да вземат участие в диалози с партиите, които ще „ загробят “ страната.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР