Към настоящия момент смесеното гласуване - хартия плюс машинно гласуване,

...
Към настоящия момент смесеното гласуване - хартия плюс машинно гласуване,
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: Добрата новина днес е, че изборен район Чужбина и Обществения съвет към ЦИК остават

Към сегашния миг смесеното гласоподаване - хартия плюс машинно гласоподаване, сякаш остава в действие. Дали това ще бъде по този начин до края на парламентарния ден следва да забележим, тъй като има многочислени и спорни гласувания. Добрата вест е, че избирателен регион " Чужбина " и Обществения съвет към ЦИК също остава. Това сподели в предаването " Още от деня " Надежда Йорданова от " Демократична България ".

" Хартиената коалиция " отхвърли изрично отхвърли и преброителните центрове, макар обществените поръчки на водачи, както от страна на ГЕРБ, по този начин и от страна на Българска социалистическа партия. В някои от обществените говорения Българска социалистическа партия бяха декларирали, че били подкрепили преброителните центрове. За страдание болшинството в залата не ги поддържа, макар че те бяха тествани и опита беше регистриран като сполучлив, съобщи Надежда Йорданова, заместник-председател на ПГ на " Демократична България ".

Тя уточни още, че Демократична България поддържа своята позиция, че би трябвало да се създадат всички старания за реализирането на втория мандат. Да има задълбочени диалози и ясно дефинирани цели, тъй като пред България има значими национални задания - еврото и Шенген са извънредно виновна задача през идващите месеци.

Йорданова сподели още, че ще упорстват за съществени диалози за осъществяване на втория мандат, само че посочи, че въпреки всичко мандатоносител е Политическа партия и те са главния индивид в този развой.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР