Демократична България и Продължаваме Промяната организират протест пред Народното Събрание

...
Демократична България и Продължаваме Промяната организират протест пред Народното Събрание
Коментари Харесай

Кирил Петков: Днес имахме няколко победи, ще се борим докогато трябва

„ Демократична България ” и „ Продължаваме Промяната ” провеждат митинг пред Народното Събрание против измененията в Изборния кодекс. Пред протестиращите излезе и съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

" Вътре битката няма да е същата, в случай че ви няма вас извън. Всъщност депутатите от задкулисието най-вече ги е боязън от вас. Ще се борим довечера докато би трябвало. Няма да допуснем да откраднат вашия глас, да откраднат налозите на всички вас ", сподели той от трибуната.

" Всяка дребна победа, която отвоюваме, е победа за демократичното развиване на нашата страна ", сподели Петков.

Той съобщи, че през днешния ден са постигнали няколко победи, само че има още много параграфи, през които депутатите би трябвало да минат.

" Това, което вършим сега, е да пускаме прожекторите върху всяка тяхна подготвеност да подменят в допълнение, да усилят измамата на идващия избор. Днес имахме няколко победи - успяхме да върнем паметта на камерите, успяхме да блокираме концепцията на Движение за права и свободи за броячките, които в последния миг ги вкараха, след това ги отдръпнаха. Тези хора, които сега стоят на дъжда и на мрачно имат огромен принос за това, и желая да им благодаря, тъй като демонстрира на хората от вътрешната страна, че не могат напълно в цялостно безсрамие да се опитат небрежно да прекарат нещата ", сподели Петков.

По Изборния кодекс в този момент е доста значимо кодът на машините да бъде безусловно транспарантен, да бъде с достъп до всички, които желаят, с цел да се махне опорката, че машините не работят почтено, сподели още той.

Вижте повече
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР