Нашите политически противници в яростта и в амока, в който

...
Нашите политически противници в яростта и в амока, в който
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Политическите ни противници изпаднаха в амок и пропуснаха същинските дебати

Нашите политически съперници в яростта и в амока, в който изпаднаха, пропуснаха същинските диспути в пленарна зала. Не съм сигурен, че те въобще разбираха какво гласоподават, даже във времето, в което малко на брой от тях участваха в зала. Това сподели в " Още от деня " Георг Георгиев от ГЕРБ.

Обвини " Продължаваме промяната ", че изпадат в нервност в коридорите и сподели, че това, което се случва не кореспондира с думите им. " Те излъгаха по най-безобразен метод. Излъга във Facebook и депутатът Христо, че се анулира видеонаблюдението. Не единствено, че ще има видеонаблюдение, само че ще има и видеозапис ", сподели Георгиев.

За импортирания и анулиран текст за сканиращите устройства съобщи, че Демократична България и Политическа партия са изпаднали в истерично положение, което не им е разрешила да схванат защо става дума.

" Всички схванаха, че тази концепция имплементира в себе си всички техни стремежи. Всичко, което те направиха, е следващият опит да се саботира дебатът в пленарна зала. В момента, в който имаха действителния късмет за 100% машинно гласоподаване, по модела на Съединени американски щати и западните страни, Политическа партия се провалиха - излязоха и започнаха да крещят по коридорите. За тях най-важното е акцията за предварителните избори, които провокират ", сподели още той.

По думите му болшинството желае смесеното гласоподаване - машинно плюс хартиено. Това отразява действителните настройки на хората.

" Институциите би трябвало да работят - с болшинство и разговор, а не както е решил Кирил Петков, който не схваща и една трета от нещата, които се случват в тази зала, само че излиза, приказва, основава внушения, лъже искрено от време на време, само че считам, че много постоянно той не знае какво приказва, поради което се получават дисонанси в изказванията и това, което вършат те в залата. Ако Политическа партия продължат да саботират процеса има риск съвещанието довечера да се проточи ", безапелационен е Георгиев.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР