Към настоящия момент се проучват възможности за осигуряване на ваксината

...
Към настоящия момент се проучват възможности за осигуряване на ваксината
Коментари Харесай

Сербезова: Към настоящия момент се проучват възможности за осигуряване на ваксината на Новавакс 

Към сегашния миг се изследват благоприятни условия за обезпечаване на имунизацията на " Новавакс " против коронавирусната зараза. Това сподели министърът на опазването на здравето по време на парламентарния надзор.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30269
Министър Сербезова напомни решение от 11 август 2021 година на Министерския съвет, което планува България да не взе участие в съглашението за авансово закупуване на имунизацията поради осигуреността на ваксини към оня миг и опция за обезпечаване на спомагателни количества от тях.

Изразена е подготвеност за подписване на съглашение за обезпечаване на тази ваксина, сподели още тя. По думите ѝ има опция и да се водят договаряния за подаяние от страна в Европейски Съюз за България.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30269  Уикенд коридори за имунизация във Варна Уикенд коридори за имунизация във Варна  Въвеждат ограничаващи ограничения за малолетните в област Добрич Въвеждат ограничаващи ограничения за малолетните в област Добрич  Коронавирус обстановката във Варна: Над 800 инфектирани за денонощието Коронавирус обстановката във Варна: Над 800 инфектирани за денонощието
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР