Към мен беше насочен опит за корупционно въздействие. Става дума

...
Към мен беше насочен опит за корупционно въздействие. Става дума
Коментари Харесай

Зам.-министър: Опитаха да ме корумпират с оферта за милиони

„ Към мен беше ориентиран опит за корупционно влияние. Става дума за милиони - съобщи зам.-министърът на земеделието Иван Христанов пред " Нова Нюз ". - Канализирано е предложение, че бих могъл да се покровителствам с милиони, стига да свърша работата. В случая бяха забъркани нищо неподозиращи лица. Те не са подозирали в какво ги въвличат. Отидох в ГДБОП. Дадох показания и работата към този момент е при тях. Пари няма да взема и въобще не се интересувам от материални облаги ”.

Освен това Христанов съобщи, че казусът с хладилните камиони на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " към този момент е позволен.

„ Относно проблемите с опашките и натрупванията, които имаше в първите дни, мога да кажа, че те са решени. Вчера имаше делегация на високо ниво. Обиколихме целия пункт. Там бяха представители от дипломатическата задача, зам.-министърът на търговията на Турция, както и министър Събев (на превоза - б.р.). Със удовлетворение установяваме, че можем към този момент самоуверено да кажем, че този проблем с хладилните камиони е позволен ”, сподели той.

По думите му, от турска страна също са удостоверили, че всичко е наред и са благодарили за бързата реакция на страната ни.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР