Към дадения момент най-щастлива ме прави това, че следвам в

...
Към дадения момент най-щастлива ме прави това, че следвам в
Коментари Харесай

Нелина стана студентка

Към дадения миг най-щастлива ме прави това, че последвам в ЮЗУ „ Неофит Рилски “ в Благоевград и най-сетне реализирам една моя съкровена фантазия, това сподели Нелина, представена от в. Телегрлаф

Певицата изрази своята горделивост от обстоятелството, че е съумяла да сбъдне една от най-големите си фантазии, а точно да бъде студентка.

От години желаех, само че не намирах време да запиша висше обучение, посредством което да добия още повече необятни познания в региона на обичаното ми изкуство - музиката. Причината да съм студентка е, че знам, че мога още доста и се доверих на изключителни преподаватели. Щастлива съм, че съм в курса на доцент лекар Бинка Добрева “, описа изпълнителката на безконечния шлагер „ Бял мерцедес “.

Нелина ще бъде част от огромния концерт точно на първа пролет в Зала 1 на НДК. „ Изключително се вълнувам за идния театър на 22 март в зала 1 на НДК. " Той е доста специфичен за мен. Да стъпя на една сцена дружно с обичаните ми и обичани от генерации българи - Силвия Кацарова, Йорданка Христова, Веселин Маринов и други, е голяма чест за мен ", сподели още певицата.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР