Към Част 1 – ТУК. Мистериозното безследно изчезване на 10-годишния

...
Към Част 1 – ТУК. Мистериозното безследно изчезване на 10-годишния
Коментари Харесай

Мистериозното безследно изчезване на 10-годишния Хуан Педро

Към Част 1 – ТУК. Мистериозното безследно изгубване на 10-годишния Хуан Педро …Предложени са разнообразни версии. Може би момчето е отворило вратата и е избягало, преди да дойдат спасителите? (HiddenTruth.site)Или някой го е отвлякъл? Но, никой от останалите водачи не е видял детето по пътя след случая, и когато са доведени на мястото служебни кучета, те не са разкрили никаква диря. Инспекцията на региона с хеликоптер също не довело до резултат.

 3 600x343 - Мистериозното безследно изгубване на 10-годишния Хуан Педро (част 2)
Полицията разпитала деликатно всички вероятни очевидци, само че това също не довело до никакви следи. Междувременно, по случая се появявали все по-странни неща. Първото нещо, което разкрили, било, че няма причина камионът на Мартинес да се държи „ бясно “ на пътя преди случая.Версията с щета в спирачките била предпочитана, само че се открило, че спирачките били в съвършено положение.Може би просто е задремал на кормилото? Но, той е бил на такива преходи доста пъти и това в никакъв случай не му се било случвало. Медицинските досиета на Мартинес били тествани и нямало проблеми, които да обяснят случилото се.
Когато бил тестван тахографа на камиона, проверяващите разкрили друга чудноватост: от момента, в който е влезнал в планинския път, камионът на Мартинес е спирал към дузина пъти за 20 минути! Той е спирал по някаква причина и по-късно траял да кара още веднъж с висока скорост. И по този начин 10 пъти …Нямало разумна причина да се изясни такова необичайно държание.Тогава почнали да се появяват още по-странни и фантастични детайлности. Шофьорът, чиято кола е била блъсната от камиона на Мартинес, споделя, че незабавно след случая двама чужденци спрели до него с бял ван. Били мъж и жена.И двамата били доста високи, с руса коса и сини очи. Изглеждали като че ли са от Швеция или Норвегия.Шофьорът споделил, че са говорили с необикновен акцент, и че дамата е декларирала, че е здравна сестра и е попитала дали има потребност от здравна помощ.

 4 600x349 - Мистериозното безследно изгубване на 10-годишния Хуан Педро (част 2)
По-късно, двама локални овчари споделили, че също са видели бял ван и руса двойка на пътя. В същото време те видели, че тези странни мъж и жена вървят по пътя, залят с киселина, като че ли въобще не му обръщат внимание и киселината не им предизвиква никакви вреди.И когато „ скандинавците “ стигнали до преобърнатия камион на Мартинес, те „ извадили пакет от там “ и по-късно бързо потеглили някъде. Властите се пробвали безрезултатно да намерят тази странна двойка, само че никой различен не ги бил видял.Четете още: Сюзън Уайли – затворена в мазе повече от десетилетиеСлучаят става още по-необичаен, когато се съобщило, че изчезналият Хуан Педро е бил видян другаде при също толкоз странни условия.През 1987 година, сляпа стара жена, съпроводена от момче, което изглеждало на 10-11 години, се обърнала към преподавател от шофьорско учебно заведение в Мадрид и го попитала къде е американското посолство. Тя имала акцент, тъй че мъжът си помислил, че са чужденци.Тогава дамата му споделила, че са в Испания от към шест месеца, след което момчето проговорило, а то чудесно говорело на локалния испански акцент.Какво е споделило момчето, не се прецизира, само че тогава старицата се „ тормозила “ от нещо и тръгнала в незнайна посока с момчето. По-късно, този преподавател гледал телевизия и видял стратегия за изчезналия Хуан Педро. Веднага разпознал същото момче със остарялата жена от фотографията, която бил видял оня ден.През десетилетията, по-късно необичайно събитие били изложени доста версии за това какво е могло да се случи на този планински път през 1986 година Някои теории акцентират, че Мартинес е имал връзка с дилъри на опиати, и че точно заради това той е спирал толкоз постоянно по пътя. А по-късно те са тези, които отвличат момчето и пакета с опиати.Съществува и версия, че детето е било отвлечено на входа на планинския път и по тази причина Мартинес е карал камиона си с висока скорост, като се е опитвал да настигне похитителите. Но тогава за какво е спирал десетина пъти?Друга версия е, че във всичко това са взели участие извънземни. Предполага се, че са се нуждаели от детето и по някакъв метод Мартинес научава за това тъкмо по планинския път, и се е опитвал да избави сина си.А тези чести прекъсвания, в действителност са били опити на извънземните да нападат камиона на Мартинес. Странният „ пакет “, който инопланетяните взимат от камиона по-късно, може просто да бил някакъв багаж на детето, което те решили да вземат със себе си.Загадката остава … Детето в никакъв случай не е открито …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР