Калояново. Силна конкуренция от 12 пилоти очаква Иван Влъчков в

...
Калояново. Силна конкуренция от 12 пилоти очаква Иван Влъчков в
Коментари Харесай

Силна конкуренция очаква Иван Влъчков на Писта Енеос

Калояново. Силна конкуренция от 12 водачи чака Иван Влъчков в серия Туринг във втория кръг от Националния шампионат на Затворен маршрут - Писта Енеос. Надпреварата ще се организира идния уикенд на трасето Дракон край Пловдив.

Петкраният първенец в класа още веднъж ще се състезава с добре познатия автомобил Хонда Сивик за екипа на АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък. Заради развалена трегерна шайба той не приключи първия кръг в Бургас преди 2 седмици.

Сега на трасето край Калояново също няма да му е елементарно. Сред декларираните общо 13 състезатели е спечелилият от Бургас Кольо Карастоянов също от на АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък с Хонда Сивик.

Силната конкуренция в групата допълват Косю Йорданов (Green Fox Motorsport, Рено Меган), Стоил Неков (АСК Елена Тийм, Honda Civic) и ветеранът Стоян Апостолов (АСК Елена Тийм, Honda Civic). За първи път в този клас ще кара Кристиян Христов с Хонда Сивик от Ефко Рейсинг Казанлък.

" Ще се борим за успеха, откакто не приключих в Бургас. Очаква ни доста мощна конкуренция, съобщи Влъчков. - Направихме някои дребни промени по колата. Благодарим на Стоян Стоянов и Николай Мончев за поддръжката, както и на новия ни спонсор HTI България. Без тях нямаше да мога да вземам участие. "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР