Калояново. Иван Влъчков направи своя първи тест преди старта на

...
Калояново. Иван Влъчков направи своя първи тест преди старта на
Коментари Харесай

Иван Влъчков с тест на Дракон преди старта на сезона

Калояново. Иван Влъчков направи своя първи тест преди старта на новия сезон в Националния шампионат на Затворен маршрут. Петкраният първенец в серия Туринг още веднъж ще се състезава с добре познатия автомобил Хонда Сивик за екипа на АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък.

Изпитанията се състояха предишния уикенд на пистата Дракон край Калояново. Влъчков направи към 20 обиколки, като всичко протече обикновено. Първият кръг от новия сезон ще е на 8-9 май на Писта Бургас.

„ За теста на Дракон се оказахме подготвени предварително и взехме решение да се възползваме от надпреварата на Хондите през уикенда, само че без да участваме в надпреварата ", изясни мениджърът на водача и негов татко Стамен Влъчков.

" По колата не е правено нищо, единствено шеф-механикът Ивелин Терзиев-Фичо подмени доста от частите и оборудването. Така че този тест преди надпреварата в Бургас беше наложителен, с цел да се види по какъв начин са сработени нещата. "

Времена по време на теста не са засичани, като Влъчков е употребявал остарели гуми, останали от предишния сезон.

" Тестът мина доста добре. Готови сме за началото на сезона. Очаква ни мощна конкуренция. Трасето в Бургас ми подхожда и ще се боря за първото място. Благодарим на Стоян Стоянов и Николай Мончев за поддръжката. Без тях нямаше да се оправим ", сподели самият Иван Влъчков, който дебютира в картинг спорта преди тъкмо 11 години.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР