Калоян Методиев излезе с критичен коментар относно президента Румен Радев.

...
Калоян Методиев излезе с критичен коментар относно президента Румен Радев.
Коментари Харесай

Дясната ръка на Нинова скандализира с тежки думи за манипулации и шарани: Радев се молеше…

Калоян Методиев излезе с сериозен коментар по отношение на президента Румен Радев. Ето какво написа той в персоналния си фейсбук профил:
Манипулацията на другите публични групи от страна на президентството в никакъв случай няма да спре. Президентът Радев със зъби и нокти се молеше да е хазаин на „ Три морета “ и да се снима с Байдън, сътвори с държавен запас неолиберална партия, играе ту с една ту с друга формация в Съдебната система, заявяваше през годинините: „ Крим е съветски “, „ Моята кохорта е приключила американски университети, а вие сте приключили съветски “, „ Това не война, а спор “, „ Коя е вашата татковина майка? “, „ Вие сте поръчител за етническия мир по време на прехода “…. и така нататък, и така нататък
За всеки шаран има по една царевичка на кукичката. Да, рейтингът му отива стремглаво надолу. Дори гравитиращите към президентсвото организации не могат да го скрият. Процесът обаче е муден.
Сега се е прицелил към лявото пространство, с цел да го употребява (подчертавам думата употребява като синоним на употребява) ситуационно като носна забрадка, с цел да смъква с него държавното управление. Преди това беше пръв ястреб-евроатлантик, с цел да печели избори. Свали в тандем с Борисов предходното. След това ще търси различен лост и облик, с цел да смъква и идващия кабинет, и по-следващия… с цел да прави отново длъжностен кабинет.
Имаме си работа с психически проблем – маниакална обсесия за власт, която минава през генериране на публичен безпорядък и операция на разнообразни групи посредством приемане на съответни функции и облици. Нищо повече, нищо по-малко.
Единственият метод за демаскиране на това събитие в българската политика, което задушава цялото политическо пространство, е посредством откриване на към този момент обществено известните тежки корупционни зависимости на служебните му ръководства – газовия контракт с „ Боташ “, покупко-продажбите с горива в правораздаване и енергетика, десетки покупко-продажби за милиони с парцели, съсипването на държавните сдружения, ДФЗ и така нататък Само през корупцията може да се спре играта на сменящи се униформи.
Шараните в никакъв случай няма да свършат! Никога! Въпросът е да останат толкоз малко, че да не дават електорална сила на Радев да насъсква противостоящи си групи, да ги манипулира и да употребява цялото общество за користните си политически цели.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР