Калина Сакскобургготска, дъщерята на бившия премиер и наследник на българските

...
Калина Сакскобургготска, дъщерята на бившия премиер и наследник на българските
Коментари Харесай

Предявяват обвинение към Калина Сакскобургготска за шофиране с над 1,2 промила алкохол в кръвта

Калина Сакскобургготска, дъщерята на някогашния министър председател и правоприемник на българските царе Симеон Сакскобургготски, е призована на следващия ден в Районната прокуратура в Самоков, за да ѝ бъде предявено обвиняването за шофиране с над 1,2 промила алкохол в кръвта. Това потвърдиха пред " Сега " от Софийската апелативна прокуратура. В събота Калина бе хваната за кара с 1,5 промила алкохол в кръвта. 

 

Според Българска национална телевизия откакто получи постановлението, на Сакскобургготска ще бъде наложена мярка за неотклонение " подписка ". Това е най-леката мярка по закон, като прокуратурата не е длъжна въобще да наложи мярка (в случая с певицата Белослава да вземем за пример, също хваната да кара след приложимост на алкохол, мярка не беше наложена).

 

Калина беше засечена зад кормилото след приложимост на алкохол в събота, след лека злополука без жертви. Районната прокуратура в Самоков води бързо произвеждане по случая. Сакскобургготска е карала в региона на хотел " Мура " в " Боровец ", заяви обвиняването.

 

Тя е отказала да даде кръвна проба, а дрегерът ѝ регистрира 1,5 промила. Това е резултатът, с който Сакскобургготска ще бъде предадена на съд, откакто е отказала кръвен тест. в началото Министерство на вътрешните работи заяви, че Калина е била съпроводена от служители на реда да даде кръвна тестът. 

 

По силата на новите промени в Наказателен кодекс, свързани с шофирането след приложимост на алкохол, автомобилът " Сузуки " е бил конфискуван с протокол за непринудено предаване. (Тази процедура на Министерство на вътрешните работи се подлага на критика от доста адвокати.)

 

" При паркиране е блъснала колата, виждате. Може да е изпила една чаша вино, само че това не е пиянство на алкохол. Това е нищо. Инцидентът е дребен. Превръща се в огромен проблем, тъй като е княгиня Калина ", разяснява след случката брачният партньор ѝ Китин Муньос. Първо версията беше, че е била смутена, тъй като едно от кучетата ѝ избягало. После в историята се появи и липсващ папагал.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР