Калифорния. Шампионът в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър (40-0)

...
Калифорния. Шампионът в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър (40-0)
Коментари Харесай

Дионтей Уайлдър: Никога няма да се оправдавам, ако загубя на ринга - аз съм лидер, кралят и истински войн

Калифорния. Шампионът в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър (40-0) излиза на кръга против Тайсън Фюри (27-0) и ще пази купата си на 1 декември в Калифорния. The `Bronze Bomber` ще срещне най-голямото си предизвикателство досега в лицето на Фюри, който съумя да шокира света преди години и детронира легендата Владимир Кличко, а по-късно се отдаде на меланхолия и опиати и загуби всичко. Фюри се завърна и записа две победи, само че не съумя да впечатли и за него също няма да е елементарно против Уайлдър, който в изявление се дефинира като крал, легенда и същински войник:
" Винаги съм знаел, че владея мощ, само че с всякога, в който го виждах на кръга, оставах учуден. Това ми донесе много пари, само че гадната част е когато ръката би трябвало да си почине. Готов съм да завладява и киното и мога да вземам участие във всевъзможни филми и да съм изверг, тъй като съм най-лошият човек на планетата. Последния ми подготвителен камп против Ортис беше най-тежкият в живота ми, тъй като бях болен и съумях да упражнявам единствено две седмици. Бях болен като куче и тежах 97 кг.
Живея живота си без извинения и при мен или го правиш, или не го правиш. Никога няма да се извинявам, в случай че изгубя на кръга. Аз съм водач, кралят и същински войник. Пред вас стои една жива икона и ще пристигна миг, в който няма да ви го споделям повече. Преживял съм много неща, които не ме трансформираха, а единствено ме направиха още по-гладен и по-мотивиран за триумфи. Аз съм същински първенец, който знае по какъв начин да се приспособи и да победи всеки един конкурент.
Аз съм един от елитните в тежка категория и скоро ставам неоспорим първенец. Искам да реализира всичко и по-късно изчезвам от спорта. Искам да обединя купите и да смажа всички най-хубави боксьори в моето време ".

Източник: MMA.BG - всичко за бойните спортове
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР