КЪЛЪМБЪС, Охайо (AP) — Щатът Охайо уволни баскетболния треньор Крис

...
КЪЛЪМБЪС, Охайо (AP) — Щатът Охайо уволни баскетболния треньор Крис
Коментари Харесай

Щатът Охайо уволни баскетболния треньор Крис Холтман след няколко разочароващи сезона

КЪЛЪМБЪС, Охайо (AP) — Щатът Охайо уволни баскетболния треньор Крис Холтман от седма година в сряда, като Buckeyes затънаха в още един сезон на по-лошо равнище.

Асоциираният старши треньор Джейк Диблер ще управлява програмата до края на сезона и по-късно ще стартира търсенето на нов старши треньор, се споделя в изказване на учебното заведение.

Щатът Охайо е 14-11, 4-10 в Голямата десетка и загуби девет от последните 11. През 2022-23 година Buckeyes претърпяха първия си губен сезон от близо две десетилетия, завършвайки 16-19 и 5-15 в Голямата десетка.

52-годишният Холтман беше считан за треньор във напредък, когато Охайо Стейт го нае от Бътлър през 2017 година, с цел да размени Тад Мата, който донесе триумф на Кълъмбъс, само че се съгласи да се отдръпна, частично заради здравословни проблеми.

Холтман събра връх от 137-86 за седем години в Охайо Стейт, само че последните няколко сезона бяха разочароващи, защото той се опита да контракти нова колежанска баскетболна просвета, тежка по въпросите н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР