Каквото и да си говорим, септември е толкова непостоянен и

...
Каквото и да си говорим, септември е толкова непостоянен и
Коментари Харесай

10 шопинг находки с нещата, с които ще сме по-стилни в преходния сезон

Каквото и да си приказваме, септември е толкоз променлив и изменчив, че преходът сред лятото и есента е същинско предизвикателство за стайлинга ни. Сутрините към този момент са доста по-хладни и ни подлъгват да се обличаме повече, до момента в който денят продължава да бъде много топъл. Често в името на комфорта или практичността сме склонни да подценяваме елегантността, само че истината е, че в случай че имаме нещата или част от тях, които ви демонстрираме през днешния ден, ще ни бъде по-лесно да преминем през този преход, без да се чудим дълго пред дрешника какво да облечем заран.

Започваме с пуловерът на ярко и мрачно райе, който още веднъж е настоящ. Елегантен, повсеместен, моден и топъл, той елементарно може да се носи както с ефирна пола, по този начин и с офис панталон. Можем да кажем, че и дънковата риза се завръща. В началото на 2010-а беше в своя пик, а в този момент е тук за едни по-смели и стилни деним с деним съчетания. Коженото яке и тренчкотът също последователно ще започваме да вадим от дрешниците си за минималистични комбинации с тишърт, дънки и мокасини. И освен, несъмнено! Те са съвършени и за цветните миди рокли.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

И като стана въпрос за рокли, няма да по какъв начин да пропуснем моделите от тънко плетиво по тялото. В композиция с боти или ботуши, те са подобаващи даже и за офиса. През уикенда пък може да ги носим с кецове. Понякога обаче желаеме да създадем малко повече усещане от нормално. Затова за преходния сезон може да излезем от зоната си на комфорт и да заложим на панталон от кожа, може и изкуствена. Той е подобаващ за температури, които не са нито прекомерно горещи, нито прекомерно ниски.

Стигаме и до дънките, където този път обръщаме внимание на вършиме модели, които са най-лесни за носене, тъй като могат да се съчетават с всевъзможни обувки, без това да е за сметка на силуета. Към тях бихме добавили и жилетките. Къси, леко разкопчани и в разнообразни цветове. Те са чудесни за преходното време, когато още може да си спестим яке.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

Жилетките могат да се носят и с дългите дънкови поли, които ще внесат съвременни нотки във всеки лятно-есенен стайлинг, тъй като не престават да бъдат настоящи. Това се отнася и за необятния панталон, който е по-елегантен и може да е част от костюм, без значение от цвета.

 
С бяла пола през есента? Да, и ето по какъв начин да я носите!

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР