Какво стана с този всенароден чака-рака месия, с тази съвест

...
Какво стана с този всенароден чака-рака месия, с тази съвест
Коментари Харесай

Къде се скри месията Слави Трифонов, най-луксозният пенсионер у нас

Какво стана с този всеобщ чака-рака избавител, с тази съвест българска , с този прима-патриот и изтъкнат сатанист Слави Т. Трифонов, дето щеше да избавя отечеството и да работи на ползу роду?

Вярно пристигна и докара Ада със себе си, както бе изписано на гърба му...

Даже и дежурният сценарист във фейсбука му нищо не мъцва от месеци.

Защо се спотайва в боянските си покои и не излезе да отбрани мизерстващия си електорат, който измира по опашките за олио? Защо не подари малко от многомилионната си дотация за украинските бежанци, за какво не ревне за участта на бесарабските българи или за потиснатите нашенци в Македония?

Харесва ли му политиката на харвардите, харесват ли му цените на тока, парното и бензина, харесва ли му по какъв начин тикат България към пропастта с негово съучастничество? Защо кабелната му телевизия замлъкна, за какво скопи шоуто и сатирата, къде са скечовете за Гуглена, Кокорчо, Просто Киро, алчното семейство Лореал?
свързани новини151936на 07.03.2022229963на 21.02.2022
Раздаде на концесия четирите си министерства, кешира като за последно и сподави патоса, с който измами стотици хиляди гласоподаватели.

Какво се случи с мажоритарния избор? Махна ли партийната дотация? Нали щеше да понижава депутати до 120? Или му дреме единствено да лапне Българска национална телевизия, да си вкара няколко външни продукции и да гребе с лопати от държавното финансиране...

Най-луксозният пенсионер у нас Слави Т. Трифонов - не забравяйте, че той първи ви излъга и даде старта на подмяната! Киретата просто я продължиха.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР