„Какво следва след като българи бяха санкционирани по глобалния закон

...
„Какво следва след като българи бяха санкционирани по глобалния закон
Коментари Харесай

Политолог: Ако институциите не реагират на us-санкциите, цялата нация може да падне курбан

„ Какво следва откакто българи бяха глобени по световния закон Магнитски, е доста сложен въпрос, тъй като той не и политически, а си е престъпна активност “, разяснява той.

„ Първият сигнал, който идва към България от страна сътрудник от НАТО е, че при такава конструкция на връзки вътре в обществените институти на България, на България не може да се има доверие.

Вторият сигнал пристигна от Европейски Съюз и Екологичен потенциал – у нас идва задача, която дискутира посочените проблеми, т.е. казусът е към този момент вътрешно европейски и ще има съответни въпроси към институциите у нас.

На въпрос за двамата българи от Агенцията да българите в чужбина и Манолев не са ли прекомерно дребни риби, Аврамов уточни, че една цяла политическа група в Народното събрание беше упрекната в активност, обвързвана с продажба на българско поданство – и тези хора са свързани с тази група.

" От позиция на политиката и на политическия разбор за нас като жители е значимо, че някой е осигурявал чадър за корупция. И това се назовава политическа корупция. А това, че посочените хора от институциите се вършат, че нищо не се случва, това, че от години страната се употребява за частна изгода, а не в полза на жителите, това кара хората да не имат вяра, че може да има смяна, и опитът да се почисти страна се прави извън ", уточни Аврамов:

" У нас има една институция, която дължи купища отговори на жителите и това е прокуратурата. Тя би трябвало да покаже успеваемостта и какви каузи е спечелила ", съобщи още политологът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР