Какво ще се случи с цената на биткойна? Ако формулираме

...
Какво ще се случи с цената на биткойна? Ако формулираме
Коментари Харесай

Да пристъпим към криптовалутите, но само след собствен анализ



Какво ще се случи с цената на биткойна? Ако формулираме въпроса си положително „ ще нарастне ли? “ и потърсим в интернет, наложително ще намерим точно този отговор. И противоположното – в случай че сме скептични и потърсим отговор на въпроса „ ще се срине ли биткойнът? “, ще бъдем удивени какъв брой доста информация в поддръжка на това изказване ще намерим. Ето за какво търговията с криптовалута би трябвало да бъде правена със сериозна подготовка и ясно усещане на поеманите опасности – с тази спогодба в осмия епизод на подкаста „ На всяка цена “ приказваме с Александър Захариев от „ Криптодеск “ – една от тържищата за криптовалути и съвременна компания, която има редица планове, основани на блокчейн технологиите. 

Захариев поучава всеки самичък да прави личен разбор, в случай че е решил да пристъпи към търговия с криптовалути, като не е наложително това да е най-популярната биткойн. Редица компании оферират опция за вложения в сходен актив, като разнообразието от валути е огромно. Важното е да премерим риска и в никакъв случай да не влагаме пари, които действително не са наши. „ Има хора, които теглят заеми, с цел да вземат участие в търговията с биткойн. Това не е вярно “, безапелационен е специалистът. По думите му не можем да живеем с убеждението, че откакто в даден миг има толкоз сериозен растеж на цената, това ще продължи постоянно.  

Криптовалутите и блокчейн технологиите стават все по-важна ниша и редица български компании реализират триумфи у нас и в интернационален мащаб, разяснява още предприемачът. Според него неналичието на голям брой регулации в бранша към момента разрешава на новаторските компании да стъпят бързо на пазара, само че е причина част от потребителите към момента да са скептични към този сегмент. 

Банките „ хвърлят прахуляк “ с множеството си планове за цифрови валути, разяснява още Александър Захариев. Според него направените поръчки може да се окажат в по-дългосрочен проект, като се изключи Китай, където към този момент пилотният план се ревизира на процедура. От друга страна частните компании развиват извънредно доста тази пазарна ниша, тъй че трансформацията в света на финансите към този момент е в ход. 

Още за вложенията в криптовалути и създадените пазарни ниши в България може да чуете в изявлението на Марта Младенова с Александър Захариев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР