Какво ще се случи с нашата планета, ако човечеството загине?

...
Какво ще се случи с нашата планета, ако човечеството загине?
Коментари Харесай

Земята след края на човечеството: прогноза на футуролозите (ВИДЕО)

 Какво ще се случи с нашата планета, в случай че човечеството загине? Този въпрос стои от дълго време пред футуролозите и учените, които учат бъдещи сюжети. Но по какъв начин би изглеждала Земята, откакто хората изчезнат?

Публикувано в интернет видео, показващо бъдещето на Земята след гибелта на човечеството, оставя доста въпроси и усещания. Авторите на това видео са си създали труда да се съветват с учени и футуролози, с цел да основат реалистична прогноза за бъдещето.

След изгубването на хората, светът ще престане да работи както преди. Вятърните паркове и други съоръжения за рандеман на сила ще спрат, а изкуственото осветяване ще изчезне от планетата. Това от своя страна ще докара до прекъсване на промишлените предприятия и публичния превоз. След това ще стартира всеобща гибел на добитъка, защото домашните животни няма да могат да оцелеят без хора.

Причинени от индивида бедствия, като нуклеарни повреди и счупвания на нефтопроводи, ще се случват по цялата планета, само че Земята ще се оправи съвършено с тях. Природата ще вземе превъзходство и нашата планета ще стартира да се лекува от нанесените й рани.

25 години след гибелта на човечеството растенията ще си върнат територии по асфалтирани пътища и здания. По улиците на някогашни селища ще стартират да се разхождат диви животни, а някои типове ще бъдат възобновени. Това може да докара до появяването на нови типове, които преди този момент са били изтласкани заради човешка интервенция.

Някои структури, като египетските пирамиди, Великата китайска стена и барелефа на планината Ръшмор в Съединените щати, ще устоят на времето и ще устоят най-дълго. Те ще служат като увещание за културата и софтуерния напредък на човечеството на Земята. Въпреки това, съвсем всички други здания и структури, които са издигнати от хора, в последна сметка ще стартират да се срутват и изчезват.

Очевидно бъдещето, показано в това видео, повдига доста въпроси и слага световни проблеми, които би трябвало да бъдат прегледани през днешния ден. Както знаете, нашата планета претърпява обилни промени, породени от световни провокации като изменението на климата, унищожаването на екосистеми и изгубването на типове.

В допълнение, това видео демонстрира, че човечеството не е постоянно и че ние носим отговорност да запазим и защитим нашата планета.
Трябва да се погрижим за него и да оставим следи, които да свидетелстват за нашия престой на Земята, като време на творчество и нововъведения, а освен на опустошения и гибел.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР