Министерството на екологията и околната среда обяви, че е изработило

...
Министерството на екологията и околната среда обяви, че е изработило
Коментари Харесай

Китай ще работи за ускоряване разработването на модерна система за мониторинг на околната среда

Министерството на екологията и околната среда разгласи, че е изработило ограничения за ускорение създаването на съвременна система за мониторинг на екологичната среда.

Пей Сяофей, представител на министерството, сподели, че Китай е основал най-голямата и най-всеобхватна в света мрежа за мониторинг на екосредата. В момента броят на директно следените места в страната е достигнал 33 000, със обилни усъвършенствания в качеството и успеваемостта на мониторинга, софтуерните качества и регулаторния контрол, добави Пей.

За да форсира построяването на съвременна система за мониторинг на екосредата, Китай ще усъвършенства слабите звена и ще формулира стандарти, като има за цел да приключи построяването на системата до 2035 година, извеждайки опциите на страната за мониторинг на околната среда до световно напреднало равнище, сподели още Пей Сяофей.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3470Проф. Нако Стефанов за визитата на българска делегация в Китай по линия на института " Конфуций " Алтернативен Поглед4405Д-р Радко Ханджиев: Приглушени странициАлтернативен Поглед54237Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед36773Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед74133„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед92298Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед76501Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед7
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР