Какво се случи до този час? Премахват писменото информирано съгласие при

...
Какво се случи до този час?
Премахват писменото информирано съгласие при
Коментари Харесай

Дебатът снощи е бил безинтересен за 45% от слушателите на Podcast новините

Какво се случи до този час?

Премахват писменото осведомено единодушие при имунизация против COVID-19. Със заповед на здравния министър условието за попълване на декларация преди слагане на ваксина е анулирано, а повода е, че няма нито правни, нито медицински учредения за подобен документ.

От през днешния ден към този момент се издава документ и за наново боледувал от вируса. За наново се смята заразяване след най-малко 90 дни от в началото записаното такова.

Турция отговори на привикването на турския дипломат в София по отношение на изборите - извика българския дипломат в Анкара. Българският дипломат Ангел Чолаков е бил извикан нощес, поради изказвания, че Турция се намесва във вътрешните работи на страната, заяви " Дейли Сабах ", представен от В четвъртък българското външно министерство също привика първият посланик на Турция у нас и изиска южната ни съседка изрично да се въздържа от пропагандни дейности по отношение на изборите в неделя.

В Съединени американски щати помилваха наказан на гибел, часове преди плануваната екзекуция. Присъдата на 41-годишния Джулиъс Джоунс бе изменена от смъртна в доживотна, без опция за предварително освобождение.

Той бе наказан за убийството на предприемача Пол Хоуъл по време на кражба на кола. Мъжът твърди, че килърът е различен - негов другар от гимназията, който е бил основен очевидец по делото против него. Но прокурорът по делото споделя, че доказателствата сочат виновност на Джоунс.

" Имах възприятието, че виждам " минута е доста " - това е единствено един от знаковите мнения по днешната ни анкета: " Беше ли забавен дебатът сред Радев и Герджиков нощес? " Още отзиви по тематиката ще чуете в края на подкаста.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Беше ли забавен дебатът сред Радев и Герджиков нощес? "

До този миг превес имат отговорите " Да / Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР