Какво се случи до този час? Няма свободни интензивни легла за

...
Какво се случи до този час?
Няма свободни интензивни легла за
Коментари Харесай

Лични карти и указателни табели само на български език? Podcast слушателите са против

Какво се случи до този час?

Няма свободни интензивни кревати за пациенти без Коронавирус - жена с инсулт умря, откакто кола за спешна помощ я разкарвала сред четири лечебни заведения в София.

Президентът Румен Радев за разпита на Кирил Петков в прокуратурата: " Това е институционално изнудване ".

Стюард посред пистата спря Ева Вукадинова в слалома на Олимпиадата.

" Представете си по какъв начин отивате в Япония и всичко е единствено на японски. Искаме да сме " Швейцария на Балканите ", само че в Швейцария надписите са на по два езика " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос " Лични карти и указателни табели единствено на български език. Подкрепяте ли? " Още любопитни мнения ще чуете в края на Podcast новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Лични карти и указателни табели единствено на български език. Подкрепяте ли? " - това ви питаме през днешния ден във връзка законопроекта за българския език на партия " Възраждане ", в който се планува табелите и указателните надписи да са на български език, а водачът Костадин Костадинов не вижда спънка персоналните карти на българските жители да са единствено на родния ни език, един от формалните езици в Европейски Съюз.

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР