Какво се случи до този час? Министерството на икономиката спечели на

...
Какво се случи до този час?
Министерството на икономиката спечели на
Коментари Харесай

Повечето слушатели на Podcast новините подкрепят по-твърди мерки на МВР при протест като вчерашния

Какво се случи до този час?

Министерството на стопанската система завоюва на първа инстанция делото против мобилните оператори.

И Австралия регистрира спад на % смъртни случаи по отношение на броя новозарени от COVID-19. Премахват карантината за контактни в някои браншове.

" Всеки, който протяга ръка на еднообразен чиновник на Министерство на вътрешните работи, да бъде укротен, арестуван на момента и наказан, а служителите на реда да бъдат оборудвани с камери, с цел да няма след това: аз си стоях спокойно, а служителите на реда ме пребих " - това е един от мненията ви по днешната ни тематика: " Подкрепяте ли по-твърди ограничения на полицията при прояви, като на вчерашния митинг в София? " Какво още споделихте досега, ще чуете в края на подкаст новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Подкрепяте ли по-твърди ограничения на полицията при прояви, като на вчерашния митинг в София? "

До този миг превес имат отговорите " Да ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР