Какво причинява пъпките по лицето (врата, деколтето, гърба), е въпрос

...
Какво причинява пъпките по лицето (врата, деколтето, гърба), е въпрос
Коментари Харесай

10 причини за кожата, която никой не иска

Какво предизвиква пъпките по лицето (врата, деколтето, гърба), е въпрос с доста отговори. Не може да се каже, че едно съответно нещо предизвиква акне, както не може да се твърди, че има хора, които са ваксинирани против появяването на пъпки. Дори холивудските звезди и супермодели имат акне.

Сред множеството фактори, които играят роля, е и генетичният, който има връзка с това по какъв начин тялото ни реагира на разнообразни хормони, чиито равнища могат да отворят вратата за акне. Но като се изключат те, пъпките следват скица, рутина, която някои хора неумишлено или пък от неинформираност повтарят и която задълбочава и без друго този досаден проблем. 

Около акнето по този начин или другояче витаят много легенди, но трябва да знаете едно нещо. Повтаряме го постоянно, когато приказваме и тук за акне – първата стъпка е построяването на верен козметичен режим . В това отношение ние винаги препоръчваме серията   на Eucerin , включваща базисните продукти, като някои от тях могат да бъдат комбинирани и с медикаментозно лекуване, в случай че се откри, че има потребност от такова. 



Ето и кои са десетте основни причинителя на акне.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР