Какво правиш, ако си супер звезда? Едно от най-разпознаваемите лица

...
Какво правиш, ако си супер звезда? Едно от най-разпознаваемите лица
Коментари Харесай

Новодомка: Демет Йоздемир се похвали с къща за 4 млн.! Домът ѝ с 6 спални, фитнес, асансьор, басейн

Какво правиш, в случай че си супер звезда? Едно от най-разпознаваемите лица в страната? Същевременно нямаш и 30 години, само че си обичаното рекламно лице на международни марки? Купуваш си къща, несъмнено! И то не каква да е, а измежду най-големите гордости на актуалните дизайни. А това, че парцелът коства милиони, е просто детайлност...

Виж още: Изненада: Хазал Кая се събра с другарка от " Забранения плод "

Именно това е историята на една от най-актуалните актриси в прилежаща Турция в последните месеци. Става въпрос за Демет Йоздемир, която по информация на медиите там коства рекордните 4 млн. турски лири. Това прави над 800 хиляди лева Става въпрос за къща в затворен комплекс в Истанбул, който се радва на зеленина, успокоение и впечатляващ пейзаж към Босфора. 

Виж още: Черни облаци над Йозджан Дениз - някогашната му брачна половинка отхвърля да се изнесе от вкъщи му, ще я съди

Досега актрисата живееше в къща чартърен, още веднъж в затворен комплекс. По време на локдауна в Турция тя показа нееднократно фрагменти от вкъщи си, демонстрирайки лукса, в който живее. 

Турският Sabah отбелязва, че новият дом на актрисата се намира в обичан на звездите в Турция регион. Сред съседите на Демет Йоздемир ще са доста известни футболисти, реалити звезди, телевизионни водещи, музиканти и артисти. 

Виж още: Честито! Светлана Гущерова стана майка за повторно, хубавицата и този път кри бременността си

Въпреки  че самата Демет към момента не се е похвалила в Instagram, турските таблоиди към този момент знаят - парцелът се простира на 1100 кв. метра повърхност, къщата има 6 стаи и 2 пространства вид дневна. Ще има още кабинет, фитнес, асансьор, както и голям басейн.

Изображение: https://www.instagram.com/1demetozdemir/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР