Какво искат жените? Екзистенциален въпрос, който стои в основата на

...
Какво искат жените? Екзистенциален въпрос, който стои в основата на
Коментари Харесай

Какво искат жените? Една добра дума.

Какво желаят дамите ? Екзистенциален въпрос, който стои в основата на доста проблеми в актуалното общество и хиляди разрушени илюзии и сърца. Истината е, че множеството ни претенции са извънредно елементарни , въпреки и изцяло неразбираеми за половинките ни . Те като че ли не схващат от подмятания, а когато станем директни в настояванията си, се трансформираме в невротични луди, които не знаят какво желаят.

Нека да е ясно, дамите са много комплицирани същества – прочувствени и изпълнени с несъгласия, само че това ни прави неповторими и неповторими . Да, има моменти, в които е мъчно е да ни схванеш, само че истината е, че в случай че започнеш да се вглеждаш в детайлите, ще откриеш голям набор от благоприятни условия да ни направиш щастливи. Няма значение дали ще вземеш децата от учебно заведение, дали ще направиш закуската, дали няма да се вторачваш в следващия чифт обувки, с който сме се сдобили, или ще ни оставиш да прочетем някоя книга след работа. Всичко това, дружно или поотделно, би ни направило щастливи .

Всеобща илюзия е, че множеството дами желаят, само и единствено, материални придобивки. Е, никой не би отказал да пътува постоянно, да носи хубави облекла или да кара готин автомобил, само че не това е най-важното – повярвай. Ясно е, че не всички имат идентични благоприятни условия и за всеки луксът е въпрос на персонална формулировка, само че най-големият разкош в днешно време е отношението, положителната дума и вниманието . Все дребни и изцяло нематериални неща. Нямате концепция какъв брой е готино да те гушне обичания, когато се прибере вкъщи, да те изненада със закуска в леглото, да подготви вечерята вместо теб или да ти благодари, че си ти си я направила, да те хване за ръка, когато се разхождате, да те целуне по бузата изненадващо, да ти се усмихне даже, да те попита „ Как си? “. Сигурна съм, че има доста мъже, които го вършат и са извънредно положителни в това, както съм сигурна, че има и такива, които, залисани и забързани в ритъма на всекидневието си, не помнят, че в миналото са правили всичко това и тя е била доста, доста щастлива. И когато си мислите, че към този момент тя не е същата, помислете отново! Вие същите ли сте и какво сте трансформирали в държанието си по отношение на нея ?

А на вас, девойки, тъй като нормално споделям по какъв начин да се оправим сами в другите обстановки, ви предлагам да започнете да го бомбардирате с дребни жестове – непредвидена прегръдка, целувка или каквото ви идва от вътре. Повярвайте ми, няма да остане неусетно , а в случай че го превърнете в метод на връзка, скоро той ще стартира да ви отвръща по собствен неповторим метод. Не, не всички мъже са способни да ви се метнат на врата, когато се приберат вкъщи, а и не е нужно. Нека открият сами по какъв начин да ви засвидетелстват обичта си и обстоятелството, че ви ценят .

Успех! Повярвайте ми, това е изцяло допустимо и реалистично начинание.

 
Какво желаят дамите? Един час успокоение, диван и чаша вино

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР