Какво е най-доброто - изпитано от стилисти, моделиери, специалисти и

...
Какво е най-доброто - изпитано от стилисти, моделиери, специалисти и
Коментари Харесай

Кое е най-подходящото облекло за нашата фигура?


Какво е най-хубавото - изпитано от стилисти, моделиери, експерти и имиджмейкъри - предложение за практично облекло за дамите по отношение на физическите им характерности?

Днес, девойки, ви представяме няколко хрумвания по отношение на височината и вида на фигурата ви.

Препоръчително за високи на растеж девойки

Удължено сако/жакет с контрастни цветове подхожда на къси поли. Къси сака/жакети подхождат на дълги поли. Търсете леко клоширани или прави поли в меки цветове и плътни платове. Панталоните е добре да са с маншети.

Блузи от блястящ плат и с елегантни ръкави; хоризонтални линии на тъканите; едра рисунка на материала; фактурни тъкани, туид; блузи за разнообразни комбинации и които могат да се носят една върху друга. Може да си позволите всевъзможни контрастни елементи.

Плитки обувки на дребен и междинен ток са подходящи; изчистени (без рисунък) чорапи; едри аксесоари.

Препоръчително за междинни на растеж девойки

Къси или дълги сака/жакети е добре да се носят с къси поли от същия цвят.

Поли с трапецовидна кройка, както и доникъде на коляното или малко по-високо, са най-подходящи, а панталоните да са с права кройка и без маншет.

Търсете блузи с отворена яка от мек, едноцветен или с дребна изящна рисунка материал. Изобщо леките и блестящи материали са желателни.

Обувките е добре да бъдат със междинен ток, чорапите в естетика с цвета на полата, както и повсеместен едноцветен отбор, в това число и обувките.

Вертикалните линии за тъканите са по-подходящи, редици копчета, декорации със междинен размер, съсредоточени в горната част на фигурата.

Препоръчително за девойки със слаба фигура

Къс жакет и ръкави с необятни плещи са за предпочитане. Поли с плохи или вид „ летящи “, с дължина доникъде на коляното или малко по-високо, а панталоните – необятни и с маншети.

Наслоените една върху друга блузи са доста подходящи; ефектни, необятни колани; шалчета и ювелирни произведения, маскиращи изпъкналите ключици; плътни материали, образно добавящи размер и привличащи вниманието; хоризонтални линии или рисунки.

Препоръчително за пълнички девойки


Подплънките на раменете са съвсем наложителни при необятни бедра. Сакото е добре да бъде компактно прилепнало. Едноцветният отбор издължава фигурата и я прави по-стройна. Ръкавите може да бъдат запретнати.Полите е желателно да са с трапецовидна форма, в меки линии и доникъде на прасеца. Плохите на талията да бъдат минимално. Панталоните - прави и без маншет.

Обувките и чорапите по опция да са в цвета на полата. Вертикални фигури и елементарни фасони (класически стил) са за предпочитане.

Украшенията е добре да притеглят вниманието към горната част на фигурата.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР