Какво е естетична стоматология (естетична дентална медицина)? Чрез методите и

...
Какво е естетична стоматология (естетична дентална медицина)? Чрез методите и
Коментари Харесай

Красива усмивка? Възможна е точно сега!

Какво е естетична стоматология (естетична дентална медицина)?
Чрез методите и средствата на козметичната стоматология се възвръща и трансформира усмивката, което възстановява вашето самочувствие и убеденост. Усмивката е вашето лице пред света, тя ви прави по-привлекателни и лъчезарни за хората към вас. Промените на усмивката могат да се извършат посредством леки корекции: на цвета – посредством избелване, на формата – посредством бондинг – слагане на фотополимер и емайлопластика или посредством протетични способи като: керамични фасети и керамични/циркониеви корони. Красивата усмивка пленява, по тази причина усмихнете се ето в този момент!
 
Къде се предлага?
В ще Ви извърнат самостоятелно внимание, с цел да схванат от какво тъкмо имате потребност и по какъв начин да го постигнете по най-хубавия вероятен метод по този начин, че усмивката ви в никакъв случай да не слиза от лицето ви. Защо ли? Защото ще бъде незаменима.

Естетичната стоматология в Impression Dent се развива по отношение на най-хубавите и модерни решения и стандарти за постигането на холивудска усмивка, реализирана с минимално инвазивни способи.
Клиниката е снабдена със модерно и високотехнологично здравно съоръжение от най-голям клас, с чиято помощ съумяват да ви предложим и най-хубавото допустимо лекуване. Двата стоматологични кабинета са проектирани в съвременен жанр, създаващ приятна атмосфера, в която всеки пациент се придвижва на драго сърце.
Клиниката е локализирана на топ място в град София, наоколо до най-красивият парк – Южен парк и в подножието на прелестната Витоша планина.
След предварителна консултация спациалистите от Impression Dent създават самостоятелен проект за посещаване, приспособен към дневния график на всеки клиент.
 
На кого да се доверя в региона на естетичната стоматология (естетична дентална медицина) ?
Д-р Бялев е с над 8 години опит в денталната хармония. Основател е на дентална клиника в град София. Работи непрестанно в посока да развива денталната си процедура, с схващане към пациентите и техните потребности. За своето развиване посещава голям брой курсове, лекции и семинари.

Той е един от най-хубавите експерти в естетичната стоматология (,,, протези,, естетични възобновявания, лечебна стоматология и др.). Залага на висококачествените медицински материали от най-ново потомство, като следва трендовете в региона на денталната медицина.

Д-р Бялев има над 800 удовлетворени клиенти, измежду които известни певици, футболисти, артисти и персони от светския живот.

Свържете се с тях на: ул. „ Хенрик Ибсен “ 13  
Истаграм - Facebook профил - Работно Време

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР