Като човек, известен с това, че е един от участниците

...
Като човек, известен с това, че е един от участниците
Коментари Харесай

Duncan Bannatyne почти умира след тежка алергична реакция към ухапване от водно конче

Като човек, прочут с това, че е един от участниците в полемиката на Dragons' Den, повода за скорошното прикосновение със гибелта е нещо като подигравка.

Бизнесменът Дънкан Банатайн беше на пътешестване до Мексико, когато захапване от водно конче на ръката му се болести и беше на косъм да го убие. 75-годишният мъж страда от тежка и евентуално съдбовна алергична реакция. „ За малко не умрях в Мексико единствено преди няколко седмици “, спомня си той.

„ Получих тази зараза в ръката си. Беше захапване и е отичане. Имаше седем двойки и една жена сподели „ би трябвало да отидете на доктор “. Дънкан беше на път със брачната половинка си Нигора, 44 и тя се обади за помощ. „ Жена ми се обади на лекаря “, продължава той. „ Легнах на леглото и той сподели, че ще ми бие инжекция, тъй като това е водно конче. Той ме инжектира в бедрото и аз се обръщам по тил.

„ Лежах там, той говореше на жена ми и тази сухота се появи през хранопровода ми. Бях толкоз суха и не можех да приказвам. И сърцето ми трепна - взрив, взрив бум...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР