Каквито и интересни факти за снимачния процес на Домът на

...
Каквито и интересни факти за снимачния процес на Домът на
Коментари Харесай

Лейди Гага шокира: Правихме секс със Салма Хайек

Каквито и забавни обстоятелства за снимачния развой на " Домът на Gucci " да са очаквали, че ще чуят хората, участвали на лондонската конференция на лентата, то едва ли въобще са предполагали, че измежду тях ще бъде признанието на Лейди Гага. А то шокира - тя упорствала двете със Салма Хайек да снимат секс сцена за кино лентата.



Носителката на премия " Грами ", която се превъплъщава в Патриция Реджани, обаче посочи, че въпреки да са осъществили разгорещените фрагменти с колежката ѝ, влезнала в облика на Джузепина " Пина " Ауриема, след това те били изрязани от кино лентата. Въпреки това тя похвали режисьора Ридли Скот, че е одобрил концепцията и се е съгласил да я осъществят.

Продукцията, излязла на огромен екран през ноември предходната година, наблюдава историята на чаровната и умна Патриция, която е омъжена за Маурицио Гучи, който е внук на основателя на фешън къща " Gucci " и един от наследниците на неговата империя.

Докато ръководи натовареното с извънредно високи залози развиване на иконичната марка, тя се бори със зъби и нокти за превъзходство над главните фигури в фамилния бизнес, в това число личния си брачен партньор.

След като обаче той ѝ желае бракоразвод, тя взема решение да употребява услугите на наемен палач, който да го ликвидира, а откакто това се случва, Патриция се сближава още повече със своята другарка Пина.

" Има една цяла страна на този филм, която по този начин и не успяхте да видите... Героините ни развиха доста близки връзки и започнаха полова връзка ", сподели Гага по време на срещата с английските медии.

" Да, това може и да бъде показано в режисьорската версия, само че нищо не се знае сигурно ", добави тя. " Каквото и да стане, фактът, че Ридли ни разреши да стигнем до такава степен, е доказателство какъв брой добър режисьор е той. Спомням си, че когато се съгласи с предлагането ми, отидох на снимачната площадка и споделих на Салма: " Когато Маурицио почине, ще стане горещо ", описа певицата.

" А вие може би мислите, че тя се майтапи ", включи се Хайек, добавяйки, че въпросните подиуми са били отстранени.
Свързани вести „ Домът на Гучи “ и Лейди Гага с първа стъпка към Оскарите Салма Хайек се разголи до Анджелина Джоли СНИМКА Салма Хайек - секси богиня и на 55 СНИМКА Лейди Гага е най-добре облечената звезда СНИМКИ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР