Както знаете, утре Постановление 55 приключва своя живот. Оказа се,

...
Както знаете, утре Постановление 55 приключва своя живот. Оказа се,
Коментари Харесай

Пламен Димитров: България е уникална и хубава държава

Както знаете, на следващия ден Постановление 55 завършва своя живот. Оказа се, че това е една работеща мярка, с помощта на която над 155 000 души към сегашния миг са получили поддръжка по това разпореждане. Това съобщи президентът на КНСБ Пламен Димитров след края на Националния съвет за тристранно съдействие по отношение на мярката 60/40.

Надяваме се идната мярка да обхване повече сектори и браншове. Ние в действителност поддържаме тези оферти и желая да благодаря за положените старания на министър Сачева, добави Димитров.

Обсъждат схемата 60/40 на НСТС

Дали новата мярка ще реализира задачата си – 300 000 лица да запазят заетостта, следва да забележим в идващите месеци. България продължава да бъде неповторима страна за неприятно или хубаво, само че съгласно мен е за доста хубаво. Надяваме се взетите ограничения да бъдат положителни за всички, съобщи в умозаключение президентът на КНСБ.

Припомняме, че мярката 60/40 в настоящия ѝ тип ще работи до на следващия ден - 30 юни. С измененията тя ще продължи да работи от 1 юли до 30 септември, а при нужда и до по-късно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР