Както знаем, носталгията по 90-те е огромен източник на вдъхновение

...
Както знаем, носталгията по 90-те е огромен източник на вдъхновение
Коментари Харесай

10 идеи за идеалното каре, което е подходящо за фина коса

Както знаем, носталгията по 90-те е голям източник на ентусиазъм през последните няколко сезона, освен във връзка с модата, само че и на хубостта. Може би и по тази причина виждаме от ден на ден хрумвания за по този начин наречения въздушен фасул или това късо каре, към което прибегнаха много звезди.

Наскоро инфлуенсърът Киара Ферани се раздели с дългата коса, Зендея също, а с сходна прическа се появи и Хейли Бийбър. „ Първоначално бобът беше прочут с вършиме си дължини. Днес тази прическа се трансформира, като предлага повече размер ”, изяснява фризьорът Чад Ууд пред сп. Byrdie.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Chiara Ferragni  (@chiaraferragni)

Тя е идеална за по-фина коса, точно поради този размер, който се реализира с нея. Освен това постоянно може да се оформя с лекост и без стилизиращи уреди като маша или преса. Но даже и да се постанова да се протяга ръка към тях, то не лишава доста време и може да е единствено върху горни кичури за заключителен свършек и повече искра в косите. Късото каре е доста уместно за летния сезон, когато ни се желае да се занимаваме минимално с прическата си. Така че може би с днешната изложба ще ви вдъхновим да я пробвате, в случай че сте имали съмнения в последно време. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tiffany Hsu (@handinfire)

 
Една наклонност от 2000 година, която се завръща тази пролет

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР