Както всяка година и тази, община Бяла Слатина не изневери

...
Както всяка година и тази, община Бяла Слатина не изневери
Коментари Харесай

Както традицията повелява: Инж. Иво Цветков раздаде цветя на жените по случай празника им /снимки/

Както всяка година и тази, община Бяла Слатина не изневери на традицията и означи Международния ден на дамата - 8-и март с музика, приказност от цветя и доста ведро въодушевление, на инат на ядосаната Баба Марта.
На поканата на кмета на общината - инж. Иво Цветков, откликнаха десетки представителки на нежния пол, които получиха персонално от него красиво цвете със особено празнично обръщение.
„ Този специфичен за всички Вас ден, е повече от прелестен мотив да изразим най-сърдечните си усеща към нашите майки, съпруги, дъщери, сестри и обичани. Да ви благодарим за всеотдайността, за нежната, само че мощна опора в живота ни, за безкрайната ви и безрезервна отдаденост към фамилията и децата, за магията да вършиме света към нас по-добър, по-красив, по-желан, да дарявате обич, да насърчавате подкрепяте, простите.   
Затова през днешния ден, ние насочваме своите пожелания към всички вас, да сте здрави и обичани, да съхраните своята женственост, обаяние и мощен дух, да сте щастливи, горди и уверени в себе си. 
Нека идващата пролет ви подари с прелестни мигове, споделени с най-близките на сърцето ви! ", гласи то.
Празничен привет към присъстващите насочиха възпитаници от ПГО „ Елисавета Багряна “.
По мотив днешния празник, бяха обезпечени 2000 броя красиви пролетни цветя за празнуващите дами от всички обитаеми места на общината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР