Както винаги Жизел Бюндхен изглежда великолепно в най-новата реклама, в

...
Както винаги Жизел Бюндхен изглежда великолепно в най-новата реклама, в
Коментари Харесай

Къде намери утеха след трудния си период Жизел Бюндхен

Както постоянно Жизел Бюндхен наподобява превъзходно в най-новата реклама, в която взе участие. Този път моделът показва здравословния артикул Lion`s Mane Mushroom, който, съгласно личните ѝ думи, оказва помощ и на самата нея да се " концентрира " и да " увеличи " силата си.
 Жизел Бюндхен единствено по дънки
Когато Жизел Бюндхен е единствено по дънки

Новата провокативна рекламна акция на модела

Във видеото, което споделя в Instagram, Жизел се отдава на релакс в една красива и спокойна среда. Облечена е напълно в бяло, до момента в който седи с кръстосани крайници на пода, поемайки пресен въздух и изпълнявайки присъщи йога придвижвания. Единственият аксесоар е бялото цвете в косите, които са свободно спуснати по тялото ѝ.

" От известно време одобрявам тази гъба като хранителна добавка. И тя в действителност доста ми оказва помощ да се усещам по-добре, по-енергична ", споделя моделът и не пропуща да благодари на производителя за основаването на този артикул. " Обожавам го ", приключва тя в надписа.

Най-новият рекламен клип на Жизел идва, откакто тя влезе за следващ път в заглавията на вестниците поради фотоси от Бразилия. Красавицата, която се раздели с Том Брейди предходната година, разгласява фрагменти, на които театралничи с децата си Вивиан (10 г.) и Бенджамин (13 г.), както и с други и членове на своето огромно семейство. " Винаги в сърцето и в молитвите ми ", написа моделът към фрагментите.

постоянно показва по какъв начин се любува на моментите с децата си, които я вършат щастлива, само че пък не крие и компликациите, които към момента изживява около развода си. Миналия месец тя още веднъж приказва обществено пред People, споделяйки, че шумната разлъка е била " в действителност тежка " за фамилията ѝ. " Беше доста тежко - във всяка област на живота ми. Понякога се усещам по този начин, като че ли вали дъжд, който безусловно се излива върху мен. "
 Патрисия и Жизел Бюндхен - всичко, което знаем за връзката им
Всичко, което знаем за връзката сред Патрисия и Жизел Бюндхен

Най-близки и правилни приятелки

И добави, че се пробва да трансформира грижата за себе си в приоритет, с цел да остане здрава както душевен, по този начин и физически. Затова тренира всеки ден. А, както излиза наяве, приема и нужните хранителни добавки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР