Както вече знаете, ние, Момичетата от града, се присъединяваме към

...
Както вече знаете, ние, Момичетата от града, се присъединяваме към
Коментари Харесай

Яна Ламбрева: Когато сме верни на себе си, сме и най-красиви

Както към този момент знаете, ние, Момичетата от града, се причисляваме към акция на Dove  " Моята хубост. Това съм Аз! ", сложила си за цел да вдъхнови дамите да видят себе си в огледалото като красива, смела и уверена персона, да им даде самочувствие да вървят с високо вдигната глава и да ги насърчи да споделят " не " на непознатото мнение. Наскоро стартирахме една интересна поредица, отдадена на известни български девойки, приели посланието на акцията за своя задача и идея. Днешният ни въодушевяващ образец е едно слънчево момиче със завладяваща усмивка. Тя се споделя Яна, само че е по-известна като Miss Vendella. Вижте къде Яна открива хубостта.

Какво те накара да се присъединиш към световната акция на Dove " Моята хубост. Това съм Аз! "?

Винаги съм харесвала рекламите и посланието на марката. По мой спомен Dove бяха първите, които започнаха разговора за това какво е " същинска хубост " и по-важния миг – по какъв начин дамите възприемат сами себе си. Нямаше по какъв начин да откажа!



За теб хубостта е...?

Разнообразна. Или в случай че мога да преразказвам – за мен хубостта се крие в разнообразието. Разнообразието от форми, цветове, стилове, усети. В свят, в който непрекъснато ни приканват да изглеждаме еднообразно, ярката характерност е тази, която се откроява и прави усещане.



Ето за какво мощно имам вяра, че когато сме правилни на себе си, сме и най-красиви. Все отново, както и мама обича да споделя, " природата си знае работата ". Отне ми много години, до момента в който доближи до това умозаключение, и се оказва, че даже един път да си го осъзнал, би трябвало много да работиш, с цел да не се поддадеш още веднъж на външните въздействия.



Какво най-често пречи на една жена да се усеща красива?

Мисловните граници и спънки, които сами слагаме пред себе си. Това съгласно мен е годно и за двата пола. Един човек е същински хубав, когато е в естетика със себе си и не се поддава елементарно на външни въздействия – отзиви, медии, разбирания, и надлежно на вътрешните си подозрения, които постоянно са безпочвени или мощно изопачени.



Какво е твоето обръщение към всички девойки по пътя им към хубостта, увереността и самочувствието?

Самочувствието и увереността се градят с години и не се свеждат само до външния тип. Разум, страст и разсъдък са качествата, върху които би трябвало да се работи всекидневно. Лайковете и размерите са просто числа, а не отражение на това какъв човек сте. Вслушвайте се по-често във вътрешното си Аз, грижете се за тялото си, не забравяйте за аленото червило и всичко ще е наред!:)



С поддръжката на Dove
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР